whos_among_us

2012. október 3., szerda

Lesz iPad Mini!

Sonny Dickson iOS gurutól származó
iPad mini kép - idownloadblog.com
Az Apple ázsiai beszállítója nyilatkozta a sajtónak, hogy elkezdtek 7,85"-es kijelzőket gyártani az Apple részére. Értesülések szerint az új iPad nagyon vékony és felbontása kisebb lesz (1024x768), mint a 9,1"-os iPad3-é. A készüléket úgy tervezik, hogy az egy kézben is kényelmesen tartható legyen. Úgy tűnik, hogy az egyre kiszélesedő tablet piacon az Apple meg szeretné tartani jelenlegi vezető pozícióját az egyre másra feltűnő konkurensekkel szemben, amihez szüksége van egy olcsóbb modellre.
Az AllThingsD úgy értesült, hogy az új készüléket még októberben bejelenti a cég.
Az idownload blog közzétette a Sonny Dicksontól származó dummy iPad minit mutató felvételt. Ugyanitt látható Micael Rou fotója is, akinek képén jól látható az az iPad mini borító, melynek gyártását már megkezdték.
A kiszivárgott hírek alapján - a megszokott módon - több változatban is készül a készülék. Az ára pedig $249-$299 között lehet.

Az AAPL árfolyama valamivel $667 fölött van a blog írásának időpontjában. Az ár az utóbbi napokban visszaereszkedett a $700 környéki szintektől, ahogy egy korábbi postban beszámoltam róla, a piac igen óvatosan fogadta az iPhone 5 körül tapasztalható negatív jelenségeket: elégtelenül működő ellátási lánc, gyártási nehézségek, térkép probléma, új fajta töltő gyártási porbléma, Samsunggal és a Google-el történő pereskedés, melynek újabban az iPhone 5 is tárgya már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.