whos_among_us

2013. január 22., kedd

iPhone 5S, iPhone Math, iPhone 6

iPhone 4,8" és 4" kijelzővel- cnet.com
Mialatt a befektetők az Apple gyorsjelentésre várnak /nagyon, nagyon/, a piaci kiszivárogtatók is dolgoznak. A brightwire.com-on (előtte pedig a taivani China Times-ban, mely kereskedelmi forrásokra hivatkozik) jelent meg pár napja az a piaci pletyka, miszerint az Apple az idén három új iPhone-t is piacra készül dobni. Ebből kettőt (iPhone 5S, iPhone Math) már az év közepén, még júniusban, a harmadikat (iPhone 6) pedig a karácsonyi bevásárló szezon előtt, ősszel. Az iPhone 5S készülékről már eddig is szóltak piaci információk, azonban az iPhone Math új információ a piac részére.
Az Apple ezzel egy újabb kijelző méretet vezetne be a piacra. Az iPhone 4S és a korábbi típusok 3,5"-os kijelzővel készületek, az iPhone 5 pedig 4"-ossal. Az iPhone Math kijelzője 4,8"-es lesz a brightwire szerint. Az iPhone 5S és a Math 8Mp-es kamerával kerülhet forgalomba. 
Az iPhone 6 viszont 12 Mp-es felbontással készül majd.
A cikkben a lap arról is ír, hogy az iTV még évvége előtt piacra kerülhet. Az újság szerint a cég idén 7-8 új terméket dobhat piacra. Vélhetőleg a tablet, a zenelejátszó és a Mac szegmensben is lesznek új típusok.

Az AppleInsider-ben megjelent írás szerint az Apple vizsgálja egy olyan alkalmazás megvalósítását, mellyel a világban bárhol (a GPS adatokból) a telefon tulajdonos elérheti a helyi segélykérő telefonszámon a segélykérőt vagy segítséget adó helyi szerveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.